±Recent Visitors

Recent Visitors to Com-Central!

±User Info-big


Welcome Anonymous

Nickname
Password

Membership:
Latest: nbrich1
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 6596

People Online:
Members: 0
Visitors: 88
Total: 88
Who Is Where:
 Visitors:
01: Community Forums
02: Home
03: Community Forums
04: Photo Gallery
05: Photo Gallery
06: Community Forums
07: Community Forums
08: Community Forums
09: Photo Gallery
10: Community Forums
11: Community Forums
12: Photo Gallery
13: Community Forums
14: Home
15: Community Forums
16: Downloads
17: Community Forums
18: Community Forums
19: Community Forums
20: Community Forums
21: Community Forums
22: Photo Gallery
23: Community Forums
24: Photo Gallery
25: Photo Gallery
26: Community Forums
27: Community Forums
28: Community Forums
29: Downloads
30: Community Forums
31: Community Forums
32: Community Forums
33: Community Forums
34: Community Forums
35: Community Forums
36: Community Forums
37: Home
38: Community Forums
39: Downloads
40: Community Forums
41: Community Forums
42: Home
43: Community Forums
44: Community Forums
45: Photo Gallery
46: Community Forums
47: Photo Gallery
48: Community Forums
49: Community Forums
50: Community Forums
51: Community Forums
52: Statistics
53: Community Forums
54: Photo Gallery
55: Community Forums
56: Community Forums
57: Community Forums
58: Photo Gallery
59: Community Forums
60: Community Forums
61: Photo Gallery
62: Community Forums
63: Community Forums
64: Community Forums
65: Community Forums
66: Community Forums
67: Community Forums
68: Community Forums
69: Community Forums
70: Community Forums
71: Community Forums
72: Community Forums
73: Community Forums
74: Community Forums
75: Community Forums
76: Photo Gallery
77: Downloads
78: Community Forums
79: Community Forums
80: Community Forums
81: Photo Gallery
82: Community Forums
83: Community Forums
84: Community Forums
85: Community Forums
86: Home
87: Photo Gallery
88: Community Forums

Staff Online:

No staff members are online!
Sound Woes :: Archived
Resolve issues with your computer problems here or read about the latest computer parts and information.
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Hardware

Topic Archived View previous topic :: View next topic  
Author Message
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 07, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Sun Sep 02, 2007 8:58 pm
Post subject: Sound Woes

Any idear's on why I have no problem with system volume on any of my software and numerous websites - but when I go to YouTube it's as silent as a dead tree rat? ( Mr. Green ) I made sure the volume mute button was unmarked and fiddled with it a bit, but to no avail..


_________________
Back to top
View user's profile
Shadow_Bshwackr
Janitor

Offline Offline
Joined: Jan 20, 2005
Posts: 6944
Location: Central Illinois, USA
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 3:42 am
Post subject: Re: Sound Woes

Sounds (I love puns...lol) like a Codec issue. Have you updated all your media player software?
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
Shades
Forum Tree-Rat

Offline Offline
Joined: Mar 06, 2005
Posts: 6404
Location: 3rd Branch up, 'Ye Olde Oak', Green Wood.
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 4:20 am
Post subject: Re: Sound Woes

Can you get sound of any other websites?
Thinking in particular of the same type; where a movie would open and play within your browser?
Are you using Explorer or that damned Fire(PATOOEY!)Fox?

_________________

Com-Central's cutest, fluffiest, twitchiest, tail.
CPU > Intel i7-4790k (4.0GHz); COOLING > CoolerMaster Hyper 212 EVO (2x120mm);
MOBO > Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5; RAM > 4x8Gb Corsair 'Vengeance' DDR3 1866MHz;
GPU > Gigabyte GEFORCE GTX650Ti PCI-e 3.0 2Gb GDDR5; AUDIO > Creative X-Fi Xtreme Music;
LCD > Viewsonic VA2226w (1680x1050); PSU > OCZ ModXStream Pro 700w (modular);
CASE > CoolerMaster "Storm Scout"; OS > Windows 7 Home Prem (64-bit).
Back to top
View user's profile Visit poster's website ICQ Number
Shadow_Bshwackr
Janitor

Offline Offline
Joined: Jan 20, 2005
Posts: 6944
Location: Central Illinois, USA
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 8:20 am
Post subject: Re: Sound Woes

Probably IE...lol
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 07, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 1:34 pm
Post subject: Re: Sound Woes

Actually, am using IE unfortunately for the time being. Haven't gotten around to installing Firefox on this rig. Other movie sites work just fine, just YouTube having an issue with.

_________________
Back to top
View user's profile
401RCAF_HitMan
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 25, 2004
Posts: 1456
Location: Ontario, CANADA (next to the beer store)
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 6:14 pm
Post subject: Re: Sound Woes

Hey Hunt, it may be that you need the latest java runtime.. get it here
jave runtime
Back to top
View user's profile Visit poster's website
JG300-Stoopy
Power User

Offline Offline
Joined: Jan 04, 2005
Posts: 5832
Location: Group W bench
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 6:45 pm
Post subject: Re: Sound Woes

Hey Hunt, seems that you're not alone, can you give this a look-see and see if it helps maybe?

forums.techguy.org/web...utube.html

_________________
"Once your reputation is ruined, you can live quite freely."
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 07, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Tue Sep 04, 2007 10:15 pm
Post subject: Re: Sound Woes

Downloaded the K-Lite Codec Pack and the latest Java to no avail. Kept on reading, and reading and reading. Finally got to a post (100's of suggestions offered up) and found my Audio Devices menu under Audio, The Sound Playback was set to Modem #0 vs. my Sigmatel Audio. No freakin' idears how that got changed, but changed it to Sigmatel Audio and voila! Magic in the making!

Can't thank you enough there boss hawg for the link - I am sure I will never have audio issues again after following the long list of advice! I will be all caught up for generations to come on Codecs!!

_________________
Back to top
View user's profile
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 07, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Tue Sep 04, 2007 10:15 pm
Post subject: Re: Sound Woes

Now to get caught back up on all of ol' Ascout's video posts I have been missing out on! Mr. Green

_________________
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Hardware
Page 1 of 1
All times are GMT - 6 Hours

Archive Revive
Username:
This is an archived topic - your reply will not be appended here.
Instead, a new topic will be generated in the active forum.
The new topic will provide a reference link to this archived topic.