±Recent Visitors

Recent Visitors to Com-Central!
Internet Explorer 9
This is a forum for Software related items such as OS', Virus notices, cool or free programs, etc. Gaming software should go in the gaming folder pertaining to the current info.
Go to page Previous  1, 2
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Software

View previous topic :: View next topic  
Author Message
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Wed May 18, 2011 12:51 am
Post subject: Re: Internet Explorer 9

Hi Shades (Confused)...NERO got disabled as I said above, Google 's still there...I just looked into my Control panel "Uninstall or Change a Program and in the list I have:
Google Chrome
Google Toolbar for Internet Explorer Nero toolbar
What do I do from here? I need detailed intructions,Please....

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
Shades
Forum Tree-Rat

Offline Offline
Joined: Mar 06, 2005
Posts: 6407
Location: 3rd Branch up, 'Ye Olde Oak', Green Wood.
PostPosted: Wed May 18, 2011 11:57 am
Post subject: Re: Internet Explorer 9

Well, I would ditch the Google toolbar and leave the Nero toolbar disabled.
I have never used Chrome but have heard good reports of it (especially from online gamers), so I would hang on to that.
Firefox might be good for your armoury too; I use IE9 as my main browser and back it up with Firefox.
Each have their own support (ask Bushy which he prefers and he'll say the fox, every time.

_________________
Skwerl's place.

Com-Central's cutest, fluffiest, twitchiest, tail.
CPU > Intel i7-4790k (4.0GHz); COOLING > CoolerMaster Hyper 212 EVO (2x120mm);
MOBO > Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5; RAM > 4x8Gb Corsair 'Vengeance' DDR3 1866MHz;
GPU > Gigabyte GEFORCE GTX650Ti PCI-e 3.0 2Gb GDDR5; AUDIO > Creative X-Fi Xtreme Music;
LCD > Viewsonic VA2226w (1680x1050); PSU > OCZ ModXStream Pro 700w (modular);
CASE > CoolerMaster "Storm Scout"; OS > Windows 7 Home Prem (64-bit).
Back to top
View user's profile Visit poster's website ICQ Number
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Thu May 19, 2011 6:11 am
Post subject: Re: Internet Explorer 9

...Well...I've ended up the other way round...? I managed to get rid of the NERO,but still have Google,as I mention above I've tried ditching it from the upper bars,as I did with NERO...But it still keeps coming back; And they(Google is still in my Control panel) Under Programs and features; I'm very undesive reight now as I'm only having Avira as antivirus,It driving me mad with theire adds and that I have to pay this coming November,( Does this mean I'm not protected?) Considering AVG ASAP!?

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
Shadow_Bshwackr
Janitor

Offline Offline
Joined: Jan 20, 2005
Posts: 6945
Location: Central Illinois, USA
PostPosted: Thu May 19, 2011 6:36 am
Post subject: Re: Internet Explorer 9

www.mozilla.com/en-US/firefox/fx/

FireFox is stable, more secure and has tons of add-ons... Wink

The Google tool bar is running as a Service in Windows as well as in the Start up programs running in the background. Until you remove those, Google will restart every time. Walking you through the process is tough if you're not familiar with settings "Under the hood". Instructions for that are HERE!
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Thu May 19, 2011 12:55 pm
Post subject: Re: Internet Explorer 9

Hello Shadoew and thnaks for your reply and patients. I lloked at the link you send here...I don't get a Spaner tool as such,instead I get a wheel,like a gear. Whne I click on that I get internet options and in there I get two Google in the section displaying the Home Page choices...Google.com/ and Google .dk/

From here I not sure what or how to approach this?

P.S: For some reason this message of yours,though in the forum, came into my unwanted mail box?

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Software
Page 2 of 2
All times are GMT - 6 Hours
Go to page Previous  1, 2



Jump to:  


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum