±Recent Visitors

Recent Visitors to Com-Central!

±User Info-big


Welcome Anonymous

Nickname
Password

Membership:
Latest: Angiolillo
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 6587

People Online:
Members: 0
Visitors: 35
Total: 35
Who Is Where:
 Visitors:
01: Community Forums
02: Community Forums
03: LinkToUs
04: Your Account
05: Community Forums
06: Community Forums
07: Photo Gallery
08: Community Forums
09: Community Forums
10: Community Forums
11: News
12: Community Forums
13: Community Forums
14: Community Forums
15: Community Forums
16: Community Forums
17: Community Forums
18: Community Forums
19: Home
20: Community Forums
21: Community Forums
22: Community Forums
23: Community Forums
24: Community Forums
25: Community Forums
26: Community Forums
27: Community Forums
28: Home
29: Community Forums
30: Community Forums
31: Community Forums
32: Community Forums
33: Community Forums
34: Home
35: Community Forums

Staff Online:

No staff members are online!
FSX Progressive Taxi issue ?'s :: Archived
A forum for Microsoft's Flight Simulator X
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  FSX

Topic Archived View previous topic :: View next topic  
Author Message
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 11:08 am
Post subject: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Progressive taxi facility on my FSX dissapears...When I request for it there are no arrows, then I go outside 3D view outside and pan around the aircraft and sometimes they appear,complete, and sometimes incomplete Evil or Very Mad
Another issue is at my default airport Copenhagen Kastrup, when they actually appear the arrows are off the ground...Some times after chasing them they fall on to the groung and are not floating around in the air, My drivers are up to date. I do not have SP2 installed, (shame for me) because my G.C. card doesn't support DX10 Nvidia GeForce 7500LE; BUT when I open my dxdiag box it says in there I have DX10 version!?...

i270.photobucket.com/a...iissue.jpg Night time...

i270.photobucket.com/a...aytime.jpg

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
Uhu_Fledermaus
Aircraft Demolition Expert

Offline Offline
Joined: Nov 27, 2004
Posts: 4365
Location: Blaricum, The Netherlands ~GMT+1
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 11:18 am
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Untick DX10 in your fsX control panel
Back to top
View user's profile ICQ Number MSN Messenger Photo Gallery
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 11:42 am
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Smile Uhu Thanks! I am an ignorant where is FSX Control panel? Or do you mean Nvidia Control panel?? I can't find a control panel where DX10 appears on a box I can untick... Confused
I don't have SP2 installed because my GCNvidia GeForce 7500LE doesn't support it. But I did install DX10 from the single download MS released...Eventhough Vista has DX10 on it...

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
Uhu_Fledermaus
Aircraft Demolition Expert

Offline Offline
Joined: Nov 27, 2004
Posts: 4365
Location: Blaricum, The Netherlands ~GMT+1
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 1:57 pm
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

DX10 is crap get writ of it and re-install DX9
Back to top
View user's profile ICQ Number MSN Messenger Photo Gallery
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 10:36 pm
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Uhu! Thanks But DX10 is part of Windows Vista,
How do I uninstall?

Or In the whole how do I do what?

I need help with all this...
Before I installed this DX10 single file from MS My DXdiag tool showed DX9c...

How, How,How?... I'm attempting to do this, Not finding it on the control panel I searched in search and support and found this:

Can I uninstall Direct X?

No. It's an integral part of the Windows operating system and cannot be removed

Worse yet...When I installed this dx10 feature I run the programme and didn't save the file, In case there was an uninstaller Rolling Eyes

Right now my frames got shot, I use to get 20/20...Now I'm down to 7,14 and eventually goes up to 20 but doesn't stay there and outside view 3D is zooming in and out and doesn't stabilize Crying or Very sad
By the way I am running an NVidia Ge Force 7500LE

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
Uhu_Fledermaus
Aircraft Demolition Expert

Offline Offline
Joined: Nov 27, 2004
Posts: 4365
Location: Blaricum, The Netherlands ~GMT+1
PostPosted: Tue Apr 15, 2008 3:41 am
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Sorry can´t help you there Crying or Very sad
Back to top
View user's profile ICQ Number MSN Messenger Photo Gallery
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Tue Apr 15, 2008 5:37 am
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Smile Uhu_: Fixed it...With all the possibilities that exist in FSx to make changes...Who knows?
I even called MS Support and the guy could only say what I already knew...DX10 cannot be unintalled from Windows Vista.It's part of the OS.
So I resorted to my setting and sliders until I got it, just the way I like it Mr. Green Here is a screenie of it all observe the frames counter at the top of the screen!

i270.photobucket.com/a...xtures.jpg

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 4:35 am
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Fixed it, I uninstalled some of my addons and that did the trick.
maybe my G.C. is not big enough...

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
berlopez
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 27, 2006
Posts: 263
Location: Copenhagen.DK
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 3:21 pm
Post subject: Re: FSX Progressive Taxi issue ?'s

Sorry I've been away so long.
Finally figured out what was wrong with the progressive taxi issue. Too many addons causes this on my computer. So I got rid of a few boring ones.

_________________
Began simming with Fs2002 have developed my sim and computer skills with these.Dell Vostro 220,Penduim Dual Core E6300 2.8; 2.79 Ghz;3.00GB, Nvidia GeForce 7600GS; High Definition Audio. Windows 7 Pro. My old computer fried.
Back to top
View user's profile Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  FSX
Page 1 of 1
All times are GMT - 6 Hours

Archive Revive
Username:
This is an archived topic - your reply will not be appended here.
Instead, a new topic will be generated in the active forum.
The new topic will provide a reference link to this archived topic.