±Recent Visitors

Recent Visitors to Com-Central!

±User Info-big


Welcome Anonymous

Nickname
Password

Membership:
Latest: cgsimpson
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 6646

People Online:
Members: 0
Visitors: 166
Total: 166
Who Is Where:
 Visitors:
01: Community Forums
02: Community Forums
03: Home
04: Community Forums
05: CPGlang
06: Home
07: Home
08: Community Forums
09: Home
10: CPGlang
11: CPGlang
12: Community Forums
13: Community Forums
14: Community Forums
15: Home
16: CPGlang
17: Home
18: CPGlang
19: Community Forums
20: Home
21: Home
22: Community Forums
23: CPGlang
24: Community Forums
25: Community Forums
26: Community Forums
27: CPGlang
28: Community Forums
29: Home
30: Community Forums
31: Home
32: CPGlang
33: CPGlang
34: CPGlang
35: CPGlang
36: Home
37: Community Forums
38: Statistics
39: Community Forums
40: Home
41: Home
42: Home
43: Home
44: Home
45: CPGlang
46: Community Forums
47: CPGlang
48: Community Forums
49: Community Forums
50: Home
51: Home
52: CPGlang
53: Home
54: Home
55: CPGlang
56: Community Forums
57: Community Forums
58: CPGlang
59: Community Forums
60: Home
61: Community Forums
62: Home
63: Home
64: Home
65: Home
66: Home
67: Community Forums
68: CPGlang
69: Community Forums
70: Community Forums
71: Home
72: Home
73: Community Forums
74: Your Account
75: Member Screenshots
76: Community Forums
77: Home
78: Community Forums
79: Community Forums
80: CPGlang
81: Community Forums
82: Community Forums
83: Home
84: CPGlang
85: Home
86: Home
87: Home
88: Home
89: Community Forums
90: Community Forums
91: Community Forums
92: CPGlang
93: CPGlang
94: CPGlang
95: Home
96: CPGlang
97: Community Forums
98: CPGlang
99: CPGlang
100: Community Forums
101: Home
102: CPGlang
103: Photo Gallery
104: CPGlang
105: Community Forums
106: Community Forums
107: Community Forums
108: Home
109: Community Forums
110: CPGlang
111: CPGlang
112: Community Forums
113: CPGlang
114: CPGlang
115: Home
116: CPGlang
117: CPGlang
118: Home
119: CPGlang
120: Community Forums
121: CPGlang
122: Community Forums
123: Home
124: Home
125: CPGlang
126: Community Forums
127: CPGlang
128: Community Forums
129: Community Forums
130: Home
131: Home
132: CPGlang
133: Community Forums
134: Home
135: Community Forums
136: CPGlang
137: Community Forums
138: Community Forums
139: Home
140: Community Forums
141: Community Forums
142: Community Forums
143: CPGlang
144: CPGlang
145: Home
146: Community Forums
147: Community Forums
148: Home
149: Community Forums
150: Community Forums
151: Home
152: Home
153: Community Forums
154: Home
155: Community Forums
156: Community Forums
157: Your Account
158: CPGlang
159: Home
160: Home
161: Community Forums
162: Photo Gallery
163: Home
164: Community Forums
165: Home
166: Community Forums

Staff Online:

No staff members are online!
Sound Woes :: Archived
Resolve issues with your computer problems here or read about the latest computer parts and information.
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Hardware

Topic Archived View previous topic :: View next topic  
Author Message
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 08, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 2:58 am
Post subject: Sound Woes

Any idear's on why I have no problem with system volume on any of my software and numerous websites - but when I go to YouTube it's as silent as a dead tree rat? ( Mr. Green ) I made sure the volume mute button was unmarked and fiddled with it a bit, but to no avail..


_________________
Back to top
View user's profile
Shadow_Bshwackr
Janitor

Offline Offline
Joined: Jan 21, 2005
Posts: 6989
Location: Central Illinois, USA
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 9:42 am
Post subject: Re: Sound Woes

Sounds (I love puns...lol) like a Codec issue. Have you updated all your media player software?
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
Shades
Forum Tree-Rat

Offline Offline
Joined: Mar 07, 2005
Posts: 6457
Location: 3rd Branch up, 'Ye Olde Oak', Green Wood.
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 10:20 am
Post subject: Re: Sound Woes

Can you get sound of any other websites?
Thinking in particular of the same type; where a movie would open and play within your browser?
Are you using Explorer or that damned Fire(PATOOEY!)Fox?

_________________
Skwerl's place.

Com-Central's cutest, fluffiest, twitchiest, tail.
CPU > Intel i9-9900k (o/c 4.9GHz); COOLING > BeQuiet! Dark Rock Pro 4;
MOBO > ASUS PRIME Z390-A; RAM > 2x32GB Corsair LPX 2666MHz;
GPU > Gigabyte GEFORCE GTX650Ti PCI-e 3.0 2Gb GDDR5;
AUDIO > Creative X-Fi Xtreme Music (plus - Universal Audio UAD2 Quad Custom accelerator);
HDD > 3x1TB+ M.2. SSDs; LCD > DELL - S2419HGF (1920x1080);
PSU > 650W be quiet Straight Power 11 - 80+ Gold;
CASE > BeQuiet! SILENT BASE 601; OS > Windows 10 Home Advanced (64-bit).
Back to top
View user's profile Visit poster's website ICQ Number
Shadow_Bshwackr
Janitor

Offline Offline
Joined: Jan 21, 2005
Posts: 6989
Location: Central Illinois, USA
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 2:20 pm
Post subject: Re: Sound Woes

Probably IE...lol
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 08, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 7:34 pm
Post subject: Re: Sound Woes

Actually, am using IE unfortunately for the time being. Haven't gotten around to installing Firefox on this rig. Other movie sites work just fine, just YouTube having an issue with.

_________________
Back to top
View user's profile
401RCAF_HitMan
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 26, 2004
Posts: 1468
Location: Ontario, CANADA (next to the beer store)
PostPosted: Tue Sep 04, 2007 12:14 am
Post subject: Re: Sound Woes

Hey Hunt, it may be that you need the latest java runtime.. get it here
jave runtime
Back to top
View user's profile Visit poster's website
JG300-Stoopy
Power User

Offline Offline
Joined: Jan 05, 2005
Posts: 5840
Location: Group W bench
PostPosted: Tue Sep 04, 2007 12:45 am
Post subject: Re: Sound Woes

Hey Hunt, seems that you're not alone, can you give this a look-see and see if it helps maybe?

forums.techguy.org/web...utube.html

_________________
"Once your reputation is ruined, you can live quite freely."
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 08, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 4:15 am
Post subject: Re: Sound Woes

Downloaded the K-Lite Codec Pack and the latest Java to no avail. Kept on reading, and reading and reading. Finally got to a post (100's of suggestions offered up) and found my Audio Devices menu under Audio, The Sound Playback was set to Modem #0 vs. my Sigmatel Audio. No freakin' idears how that got changed, but changed it to Sigmatel Audio and voila! Magic in the making!

Can't thank you enough there boss hawg for the link - I am sure I will never have audio issues again after following the long list of advice! I will be all caught up for generations to come on Codecs!!

_________________
Back to top
View user's profile
JG300_Hunt
Power User

Offline Offline
Joined: Mar 08, 2006
Posts: 750
Location: WA State
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 4:15 am
Post subject: Re: Sound Woes

Now to get caught back up on all of ol' Ascout's video posts I have been missing out on! Mr. Green

_________________
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Hardware
Page 1 of 1
All times are GMT - 6 Hours

Archive Revive
Username:
This is an archived topic - your reply will not be appended here.
Instead, a new topic will be generated in the active forum.
The new topic will provide a reference link to this archived topic.