±Recent Visitors

Recent Visitors to Com-Central!

±User Info-big


Welcome Anonymous

Nickname
Password

Membership:
Latest: cgsimpson
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 6646

People Online:
Members: 0
Visitors: 126
Total: 126
Who Is Where:
 Visitors:
01: Search
02: Home
03: Community Forums
04: Downloads
05: Community Forums
06: Community Forums
07: Community Forums
08: Your Account
09: Community Forums
10: Community Forums
11: Statistics
12: Home
13: Home
14: Community Forums
15: Community Forums
16: CPGlang
17: Community Forums
18: Community Forums
19: Community Forums
20: Community Forums
21: Community Forums
22: Community Forums
23: Community Forums
24: Home
25: Home
26: Community Forums
27: CPGlang
28: Community Forums
29: Community Forums
30: Photo Gallery
31: Community Forums
32: Member Screenshots
33: Community Forums
34: Community Forums
35: Home
36: Community Forums
37: Community Forums
38: Community Forums
39: Home
40: Home
41: Community Forums
42: Community Forums
43: Community Forums
44: CPGlang
45: Community Forums
46: Community Forums
47: Community Forums
48: Home
49: Community Forums
50: Community Forums
51: Community Forums
52: CPGlang
53: CPGlang
54: Community Forums
55: Downloads
56: Community Forums
57: Member Screenshots
58: Downloads
59: Community Forums
60: Statistics
61: Photo Gallery
62: Community Forums
63: Community Forums
64: Community Forums
65: Community Forums
66: Your Account
67: Home
68: Community Forums
69: CPGlang
70: Community Forums
71: Home
72: Community Forums
73: Community Forums
74: Community Forums
75: Downloads
76: Community Forums
77: Your Account
78: Community Forums
79: Community Forums
80: CPGlang
81: CPGlang
82: Community Forums
83: Community Forums
84: Community Forums
85: Community Forums
86: Home
87: Community Forums
88: Home
89: Downloads
90: Home
91: Community Forums
92: Home
93: Downloads
94: Community Forums
95: Community Forums
96: Community Forums
97: Home
98: Community Forums
99: Community Forums
100: Community Forums
101: Downloads
102: Photo Gallery
103: Community Forums
104: Community Forums
105: Statistics
106: Community Forums
107: Community Forums
108: Statistics
109: Community Forums
110: Community Forums
111: Community Forums
112: Community Forums
113: Home
114: Community Forums
115: Home
116: Community Forums
117: Community Forums
118: Community Forums
119: CPGlang
120: CPGlang
121: Community Forums
122: Community Forums
123: Community Forums
124: Community Forums
125: Community Forums
126: Community Forums

Staff Online:

No staff members are online!
TS problems? :: Archived
This is a forum for Software related items such as OS', Virus notices, cool or free programs, etc. Gaming software should go in the gaming folder pertaining to the current info.
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Software

Topic Archived View previous topic :: View next topic  
Author Message
Thud68
Power User

Offline Offline
Joined: Feb 20, 2005
Posts: 369
Location: AZ USA
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 12:10 pm
Post subject: TS problems?

Just this past week I finally got a broadband hookup through a company called Wi-Power. We got the best service they had advertised at 1500 D/L and 512U/L. Everything seems to be working fine except my TS.

Anyone know of any issues involving TS when you switch from D/U to B/B service.

Tried to use TS the other night and I could hear but my transmissions were almost inaudible. After some frantic "button banging" I lost all sound, no "ta da" when windows starts, no game sound. Thought I might have a bad sound card ( PCI512 by Creative). After one system restore I got the sound back but as soon as I tried to use TS again I lost sound. Deleted TS and tried a reinstall but same problem. Deleted TS and did find that the guy who installed the NIC card (hooked up to share a printer with wife) may have unplugged the headset plugs from the soundcard. Switched the headset plug and got sound back.
TS is still uninstalled and before I do a reinstall I need to know if there are any other issues to be aware of.
Running XP Pro.

Think I have the latest version of TS too.

Thanks Cool

_________________
" Refuel my plane and load my guns"

Hiroyoshi Nishizawa
" The Devil of Rabaul"
Back to top
View user's profile
Shades
Forum Tree-Rat

Offline Offline
Joined: Mar 07, 2005
Posts: 6457
Location: 3rd Branch up, 'Ye Olde Oak', Green Wood.
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 12:38 pm
Post subject: Re: TS problems?

I have a problem with it but only because of Vista.

Used to run fine on XP and Broadband using my Medusa headphones if that helps.

_________________
Skwerl's place.

Com-Central's cutest, fluffiest, twitchiest, tail.
CPU > Intel i9-9900k (o/c 4.9GHz); COOLING > BeQuiet! Dark Rock Pro 4;
MOBO > ASUS PRIME Z390-A; RAM > 2x32GB Corsair LPX 2666MHz;
GPU > Gigabyte GEFORCE GTX650Ti PCI-e 3.0 2Gb GDDR5;
AUDIO > Creative X-Fi Xtreme Music (plus - Universal Audio UAD2 Quad Custom accelerator);
HDD > 3x1TB+ M.2. SSDs; LCD > DELL - S2419HGF (1920x1080);
PSU > 650W be quiet Straight Power 11 - 80+ Gold;
CASE > BeQuiet! SILENT BASE 601; OS > Windows 10 Home Advanced (64-bit).
Back to top
View user's profile Visit poster's website ICQ Number
Shadow_Bshwackr
Janitor

Offline Offline
Joined: Jan 21, 2005
Posts: 6989
Location: Central Illinois, USA
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 12:52 pm
Post subject: Re: TS problems?

Thud, try THIS-HELP FORUMS AT TS They may have an answer for you.

Personally, I've not had any issues with TS.
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
401RCAF_HitMan
Power User

Offline Offline
Joined: Dec 26, 2004
Posts: 1468
Location: Ontario, CANADA (next to the beer store)
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 3:00 pm
Post subject: Re: TS problems?

Hey Thud..did ya unplug that big USB powered Doughnut Makin Machine before plugin in yer headset? Mr. Green
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Kitform
Bar Maid

Offline Offline
Joined: Jan 22, 2005
Posts: 2011
Location: Cleveland. UK.
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 5:06 pm
Post subject: Re: TS problems?

Just make sure you got your 20db mic boost on as well.

Start\control panel\sound and audio devices...
Select the voice tab. when the volume control widow opens select options and enable advanced options, if you can see your mic input slider than push it all the way up, press the advanced button at the bottom and check 'mic boost' box

If you can't see your mic slider bar then select options\properties and tick the microphone tab, then do the advanced bit again above.

Other than that TS should work straight out the box

(Unless your using a desktop mic)
Back to top
View user's profile Send e-mail Visit poster's website Photo Gallery
Thud68
Power User

Offline Offline
Joined: Feb 20, 2005
Posts: 369
Location: AZ USA
PostPosted: Tue Jun 26, 2007 12:36 pm
Post subject: Re: TS problems?

Thank you all for the help. I finally got it working again.

Hitman I even moved the doughnut machine into the other room so it wouldn't interfere with the computer, you know how bad those things shake when the dough is mixing!!!!!!!!!!!!!!!! (one I owe you Mr. Green )

_________________
" Refuel my plane and load my guns"

Hiroyoshi Nishizawa
" The Devil of Rabaul"
Back to top
View user's profile
Shadow_Bshwackr
Janitor

Offline Offline
Joined: Jan 21, 2005
Posts: 6989
Location: Central Illinois, USA
PostPosted: Tue Jun 26, 2007 2:28 pm
Post subject: Re: TS problems?

What did you need to do to get it working? Wink
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
Thud68
Power User

Offline Offline
Joined: Feb 20, 2005
Posts: 369
Location: AZ USA
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 4:03 pm
Post subject: Re: TS problems?

...oh, sorry I forgot that I need to tell everyone how really stupid I am. Well while I was back there movin the "doughnut machine" I must have unplugged the leads to the soundcard, this I realized only after I clicked every option from the TS software thru the souncard device trying to figure out why the sound was nil.
Then I went to square one,( got there in a round about way) and simply plugged the leads into the right holes. Ya happy now? Rolling Eyes

_________________
" Refuel my plane and load my guns"

Hiroyoshi Nishizawa
" The Devil of Rabaul"
Back to top
View user's profile
401RCAF_Sly
Power User

Offline Offline
Joined: Jan 12, 2005
Posts: 222

PostPosted: Wed Jun 27, 2007 5:16 pm
Post subject: Re: TS problems?

We all done that Matey...

Glad you up to speed mate Laughing

Sly
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic    Revive this topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Software
Page 1 of 1
All times are GMT - 6 Hours

Archive Revive
Username:
This is an archived topic - your reply will not be appended here.
Instead, a new topic will be generated in the active forum.
The new topic will provide a reference link to this archived topic.